• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Gjuhe

Rreth Nesh

Rreth Nesh

rreth nesh

Inxhinieri Mekanike Wuxi Jianeng CO, LTD vendosur në 1999, kryesisht prodhojnë Magazinimin e nxehtë tank Rezervuarin e bitumit plant Impiantin e bitumit të emulsifikuar dec Decanterin e bitumit 、 Kaldaja sil Silo mbushëse të huaj 、 kondicionerin e pluhurit 、 Rezervuarin e naftës Ele Ashensorin mbushës etj.

☆ Wuxi jianeng kushtoj shumë vëmendje në inovacionin dhe cilësinë, merrni disa patenta dhe sistemin e kaluar ISO9001: 2008 të Menaxhimit të Cilësisë , DEKRA: ndërtim 、 Ekzaminimi dhe certifikata e kontejnerit.

Certifikatë nderi

☆ Wuxi jianeng ka marrëdhënie të mira me LINTEC 、 LINHOFF 、 AMMAN 、 HUATONG 、 TANAKA NIKKO 、 SPECO 、 CHICO etj., Gjatë një bashkëpunimi të gjatë, Wuxijianeng ka marrë reputacion të madh gjatë industrisë së përzierjes së asfaltit.

Certifikatë nderi

rreth nesh

rreth nesh

rreth nesh