• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Gjuhe

FAQs

FAQs

FAQ

PYETJET E pyetur shpesh

Cilat janë çmimet tuaja?

Mimet tona mund të ndryshojnë në varësi të furnizimit dhe faktorëve të tjerë të tregut. Ne do t'ju dërgojmë një listë çmimesh të azhurnuar pasi kompania juaj të na kontaktojë për informacione të mëtejshme.

Keni një sasi minimale të porositjes?

Po, ne kërkojmë që të gjitha porositë ndërkombëtare të kenë një sasi minimale të vazhdueshme të porosisë. Nëse po kërkoni të shisni por në sasi shumë më të vogla, ju rekomandojmë të shikoni në faqen tonë të internetit

A mund të siguroni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të sigurojmë shumicën e dokumentacionit, përfshirë Certifikatat e Analizës / Konformitetit; sigurimit; Origjina, dhe dokumentet e tjera të eksportit, kur kërkohet.

Cila është koha mesatare e plumbit?

Për mostrat, koha e plumbit është rreth 7 ditë. Për prodhimin masiv, koha e plumbit është 20-30 ditë pas marrjes së pagesës së depozitës. Kohët e plumbit bëhen efektive kur (1) kemi marrë depozitën tuaj, dhe (2) kemi miratimin tuaj përfundimtar për produktet tuaja. Nëse oraret tona kryesore nuk funksionojnë me afatin tuaj, ju lutemi kaloni kërkesat tuaja me shitjen tuaj. Në të gjitha rastet ne do të përpiqemi të plotësojmë nevojat tuaja. Në shumicën e rasteve ne jemi në gjendje ta bëjmë atë.

Cilat lloje të metodave të pagesës pranoni?

Mund ta bëni pagesën në llogarinë tonë bankare, Western Union ose PayPal:
30% depozitë paraprakisht, 70% të bilancit kundrejt kopjes së B / L.

Cila është garancia e produktit?

Ne garantojmë materialet dhe mjeshtërinë tonë. Angazhimi ynë është për kënaqësinë tuaj me produktet tona. Në garanci apo jo, është kultura e kompanisë sonë për të adresuar dhe zgjidhur të gjitha çështjet e klientëve në kënaqësinë e të gjithëve

A garantoni shpërndarjen e sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne gjithmonë përdorim paketimin e eksportit me cilësi të lartë. Ne gjithashtu përdorim paketimin e specializuar të rreziqeve për mallra të rrezikshëm dhe transportues të vlefshëm të ruajtjes së ftohjes për sendet e ndjeshme ndaj temperaturës. Kërkesat e specializuara për paketim dhe paketim jo standard mund të shkaktojnë një tarifë shtesë.

Po në lidhje me tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra e zgjedhjes për të marrë mallrat. Express është zakonisht mënyra më e shpejtë por edhe më e kushtueshme. Nga deti është zgjidhja më e mirë për sasi të mëdha. Saktësisht tarifat e mallrave mund t'ju japim vetëm nëse dimë detajet e sasisë, peshës dhe mënyrës. Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

Dëshironi të punoni me SHBA?