• sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05
Gjuhe
horizontal

Rezervuari bitum horizontal

Mënyra e ngrohjes së rezervuarit horizontale të asfaltit të prodhuar nga kompania jonë mund të ndahet në: ngrohje termike të naftës, ngrohje elektrike dhe ngrohje direkte nga djegësi. Vëllimi mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit, dhe ai mund të hyjë në transportin e kontejnerit. Lloje të ndryshme të mbështjelljes së ngrohjes dhe pajisjes së përzierjes mund të projektohen për rezervuarin e bitumit me qëllime të ndryshme, në mënyrë që të plotësojnë nevojat e kushteve aktuale të punës. Kur përdoren tanke të shumta bitumi në të njëjtën kohë, tubacioni përpara rezervuarit mund të instalohet për të lehtësuar instalimin e vendit të punës. Dhe të gjitha tubacionet janë instaluar paraprakisht në fabrikë. Në rrethana normale, nuk kërkohet ndonjë ndryshim në punë, në mënyrë që të mund të vendosim site për të mbrojtur integritetin e tubacioneve. Nëse rezervuari i bitumit ka nevojë për kushtimin e gazit të gripit, ai mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit.
vertikale

Rezervuari bitumi vertikal

Mënyra e ngrohjes së rezervuarit vertikal të asfaltit të prodhuar nga kompania jonë mund të ndahet në: ngrohje të naftës përçuese të nxehtësisë dhe ngrohje elektrike. Vëllimi mund të personalizohet nga 20 m³ në 2000 m3 sipas kërkesave të klientit. Lloje të ndryshme të mbështjelljeve të ngrohjes dhe pajisjeve përzierëse mund të jenë të dizajnuara për rezervuarë bitumi me qëllime të ndryshme për të përmbushur kërkesat e përdorimit të kushteve aktuale të punës. Rezervuari vertikal i asfaltit mund të instalohet me ekran elektronik të nivelit të lëngshëm sipas kërkesave të klientit për të realizuar kontrollin automatik të nivelit të lartë dhe të ulët të lëngut. Nëse rezervuari i bitumit ka nevojë për kushtimin e gazit të gripit, ai mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit.
Kontenierët

Rezervuari i bitumit të kontejnerizuar

Rezervuari i bitumit të llojit kontejner të prodhuar nga kompania jonë është i përshtatshëm për ruajtjen dhe transportimin e bitumit. Mund të transportohet drejtpërdrejt nga deti sipas mënyrës së transportit të kontejnerëve, me një vëllim maksimal prej 55 metër kub, dhe mund të projektohet dhe instalohet me nxitëse. Rezervuari i bitumit të llojit të kontejnerit është shumë i përshtatshëm për lëvizjen dhe transportimin e asfaltit. Rezervuari i bitumit të llojit të kontejnerit mund të bëhet në ngrohjen e përcjelljes së vajit, ngrohjen elektrike ose ngrohjen direkte nga djegësit. Kur përdoren tanke të shumta në të njëjtën kohë, tubacioni përpara rezervuarit mund të projektohet dhe instalohet për ta bërë tërë rezervuarin në tërësi shumë të përshtatshëm kur çmontohen në vend.
bitum

Prerësi bitumi

Decanteri i bitumit i prodhuar nga kompania jonë është i thjeshtë për tu operuar dhe instaluar. Rezervuari ndahet në dy dhoma, pjesa e sipërme është e pajisur me spirale ngrohjeje, sistemi hidraulik shtyn kovën e bitumit një nga një, dhe bitumi shkrihet duke ngrohur. Vaji termik më i ulët nxehet për të vazhduar shkrirjen e bitumit, dhe më pas pompohet për përdorim. Decanteri i bitumit mund të futet në enë për transport. Kompania jonë gjithashtu prodhon pajisje bllokuese (qese), shkrirëse vinçi, operacion të thjeshtë, efikasitet të lartë.
nxehtë

Silo për ruajtje të nxehtë

Silo për ruajtjen e nxehtë të prodhuar nga kompania jonë është e ndarë në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm. Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo për ruajtjen e nxehtë miqësore ndaj mjedisit plotëson shumë kërkesat për mbrojtjen e mjedisit.
bitum

Bimë emulsioni bitumi

Impianti i emulsionit të bitumit i prodhuar nga kompania jonë ka një kornizë kryesore vaji, një rezervuar uji të nxehtë, dy rezervuarë për përzierjen e lëngut të emulsifikuar, një rezervuar bitumi, një rezervuar bitumi të emulsifikuar (për përdorim kalimtar), një pompë bitumi të rregullueshëm, një pompë emulsioni me shpejtësi të rregullueshme , një mulli, një pompë e shpërndarjes së bitumit të emulsifikuar dhe një sallë kontrolli elektrik. Si dhe tubacionin e ngrohjes me naftë termike të lidhur, tubacionin e transmetimit të bitumit, tubacionin e transmetimit të emulsionit. Fabrika e emulsionit të bitumit është e ndarë në dy lloje: të plotë-automatike dhe gjysmë-automatike. Ato plotësisht automatike holluan emulsifikuesin, dhe përmes metodës së matjes zbritëse, proporcionojnë automatikisht emulsionin dhe bitumin në mulli. Procesi është i thjeshtë, i lehtë për tu operuar, i lehtë për tu mësuar dhe kuptuar.
SBS

Pene bitum i modifikuar polimer SBS

Pana e bitumit modifikuar SBS Polymer e prodhuar nga kompania jonë miraton modelin e montuar me rrëshqitje të lëvizshme, e cila është shumë e përshtatshme për instalim dhe çmontim. Rezervuari i përzierjes është i pajisur me një nxitës shpërndarës me shpejtësi të lartë për të shmangur shkrirjen e pamjaftueshme të sbs dhe bitumit. Pa ënjtje para, ajo mund të prodhohet duke bluarje ndërsa ushqehet. Pana e bitumit të modifikuar SBS Polymer është e ndarë në dy lloje: të plotë-automatike dhe gjysmë-automatike. Impianti automatik PMB peshohet nga moduli i peshimit dhe përputhet saktësisht me sbs dhe bitum. Sistemi i kontrollit kompjuterik mund të monitorojë statusin e prodhimit në kohë reale.
i zakonshëm

Lloji i zakonshëm

Furra organike e përcjelljes së nxehtësisë bartëse të nxehtësisë organike e prodhuar nga kompania jonë është e ndarë në llojin e zakonshëm dhe atë të ajrit të nxehtë. Djegësi mund të jetë vaj i lehtë, gaz natyror ose gaz nafte. Kaldaja e llojit të ajrit të nxehtë përdor nxehtësinë e mbetur të gazit të gripit për të ngrohur ajrin për djegie, e cila mund të zvogëlojë temperaturën e gazit të shkarkimit, kështu që humbja e nxehtësisë së gazit të shkarkimit mund të përdoret rreth 7%, kështu që efikasiteti i bojlerit është rreth 90 %.
 • Wuxi Jianeng u themelua në vitin 1999. Ka 24,000 metra katrorë bimë, 38.28 milion juanë të kapitalit të regjistruar, më shumë se 20 teknikë dhe 100 të punësuar.
 • Wuxi Jianeng është e specializuar në prodhimin e pajisjeve mbështetëse për uzinën e përzierjes së asfaltit. Konsumatori bashkëpunues afatgjatë përfshin LINTEC, AMMANN, NFLG, XCMG, MARINI, D&G, NIKKO dhe Tanaka.
 • Wuxi Jianeng ka qenë e angazhuar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve të makinerive inxhinierike për më shumë se njëzet vjet. Me ndjekjen e performancës së produktit, ajo ka marrë një numër të patentave të shpikjes dhe patentave të modelit të shërbimeve, të cilat kanë marrë lëvdata unanime në industri.

Rasti ynë

 • Rezervuar vertikale bitumi për XCMG

 • Rezervuari bitumi horizontal për NFLG

 • Silo për ruajtje të nxehtë për AMMANN

 • Rezervuar vertikale bitumi për AMMANN

 • Silo për ruajtje të nxehtë për Lintec

 • Rezervuar bitumi horizontale për AMMANN

 • Rezervuari bitumi vertikal për D&G

 • Rezervuari bitumi vertikal për D&G 2

Partneri ynë

 • logo (13)
 • logo (14)
 • logo
 • logo (1)
 • logo (2)
 • logo (3)
 • logo (4)
 • logo (5)
 • logo (6)
 • logo (7)
 • logo (8)
 • logo (9)
 • logo (10)
 • logo (11)
 • logo (12)
new01

Two projects recommended by the China Hig...

The IRF Global Outstanding Engineering Award (GRA) ceremony was held on November 20, 2020 local time (USA). Two projects recommended by China Highway Society were awarded the GRA Outstanding Engine...