• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Gjuhe

Certifikatë nderi

Certifikatë nderi

☆ Wuxi jianeng kushtoj shumë vëmendje në inovacionin dhe cilësinë, merrni disa patenta dhe sistemin e kaluar ISO9001: 2008 të Menaxhimit të Cilësisë , DEKRA: ndërtim 、 Ekzaminimi dhe certifikata e kontejnerit.