• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Gjuhe

Turneu i fabrikës

Turneu i fabrikës

☆ Wuxi Jianeng është e specializuar në prodhimin e pajisjeve mbështetëse për uzinën e përzierjes së asfaltit. Konsumatori bashkëpunues afatgjatë përfshin LINTEC, AMMANN, NFLG, XCMG, MARINI, D&G, NIKKO dhe Tanaka.