• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Јазик

Фабрика турнеја

Фабрика турнеја

☆ Wuxi Jianeng е специјализиран за производство на поддршка опрема за постројка за мешање асфалт. Долгорочен клиент за соработка вклучува ЛИНТЕК, АМАНН, НФЛГ, XCMG, МАРИНИ, Д & Г, НИККО и Танака.