• sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05
Јазик
Хоризонтална

Хоризонтален резервоар за битумен

Режимот на греење на хоризонталниот асфалтен резервоар произведен од нашата компанија може да се подели на: термичко греење на маслото, електрично греење и директно загревање со горилник. Обемот може да се прилагоди според барањата на клиентот и може да влезе во транспортот на контејнерот. Различни типови на калем за греење и уред за мешање можат да бидат дизајнирани за резервоар за битумен со различни намени, со цел да се задоволат потребите на реалните работни услови. Кога се користат повеќе резервоари за битумен во исто време, цевководот пред резервоарот може да се инсталира за да се олесни инсталацијата на местото на работа. И сите цевководи се претходно инсталирани во фабриката. Во нормални околности, не е потребна промена на работното место, така што можеме да направиме локации за да го заштитиме интегритетот на цевководите. Доколку резервоарот за битумен треба да се посвети на грип, тој може да се прилагоди според барањата на клиентот.
Вертикално

Вертикален резервоар за битумен

Режимот на греење на вертикалниот резервоар за асфалт произведен од нашата компанија може да се подели на: греење на нафта за спроведување на топлина и електрично греење. Обемот може да се прилагоди од 20 m³ до 2000 m3 според барањата на клиентот. Различни типови на калеми за греење и уреди за мешање можат да бидат дизајнирани за резервоари за битумен со различни намени за да ги задоволат барањата за употреба на реалните услови за работа. Вертикалниот резервоар за асфалт може да се инсталира со електронски дисплеј на ниво на течност според барањата на клиентот за да се реализира автоматска контрола на високо и ниско ниво на течност. Доколку резервоарот за битумен треба да се посвети на грип, тој може да се прилагоди според барањата на клиентот.
Контејнер

Контејнериран резервоар за битумен

Резервоар за битумен од типот сад произведен од нашата компанија е погоден за складирање и транспорт на битумен. Може да се транспортира директно преку море според режимот на транспорт на контејнери, со максимален волумен од 55 кубни метри, а може да се дизајнира и инсталира со мешалки. Резервоарот за битумен од типот сад е многу лесен за движење и транспорт на асфалт. Резервоарот за битумен од типот сад може да се направи во загревање на маслото, електрично греење или директно загревање со горилници. Кога се користат повеќе резервоари во исто време, цевководот пред резервоарот може да се дизајнира и инсталира за да се направи целиот резервоар како целина многу удобен при расклопување на локацијата.
Битумен

Битуменски паста

Битуменскиот патоказ произведен од нашата компанија е лесен за ракување и инсталирање. Резервоарот е поделен на две простории, горниот дел е опремен со калем за греење, хидрауличниот систем ја турка кофата од битумен една по една, а битуменот се топи со загревање. Долното термичко масло се загрева за да продолжи да се топи битуменот, а потоа се испумпува за употреба. Контрола на битумен може да се влезе во контејнерот за транспорт. Нашата компанија исто така произведува уред за топење блок (торба), кревање на крансилен кран, едноставна работа, висока ефикасност.
Ешко

Сило за топло складирање

Сило-топло складирање произведено од нашата компанија е поделено на типот на заштита на животната средина и вообичаен тип. Може да се совпадне со постројки за мешање асфалт 80t / h-480t / h, а волуменот исто така може да се прилагоди според барањата на клиентот. Обемот од 160 тони и подолу може да влезе во транспортот на контејнерите. Нашата компанија континуирано го подобрува процесот на производство на топло складирање силос за многу години, со сигурни перформанси. Сило-пријателски за топло складирање во голема мерка ги исполнува барањата за заштита на животната средина.
Битумен

Битуменско емулзиско растение

Електронската фабрика за битумен произведена од нашата компанија има една главна рамка за нафта, една резервоар за топла вода, две резервоари за мешање на течност, еден резервоар за битумен, еден емулгиран резервоар за битумен (за преодна употреба), една битуменска пумпа за прилагодување на брзина, една емулзиска пумпа за прилагодување на брзина , една мелница, една емулгирана пумпа за испорака на битумен и една просторија за електрична контрола. Како и поврзаниот гасоводен топлински гасовод, битумен-преносен цевковод, емулзија за пренос на гасовод. Битуменска емулзиска фабрика е поделена на два вида: целосно-автоматски и полуавтоматски. Целосно автоматските пред тоа го разредуваа емулгаторот, и преку методот на одземање на мерење, автоматски пропорционирајќи ја емулзијата и битуменот во мелницата. Процесот е едноставен, лесен за ракување, лесен за учење и разбирање.
СБС

SBS полимер модифициран битуменски пантолон

SBS Polymer модифициран битуменски пантолон произведен од нашата компанија усвојува мобилен дизајн монтиран со лизгање, што е многу погодно за инсталација и расклопување. Резервоарот за мешање е опремен со брз дистрибутивен агитатор за да се избегне недоволна фузија на сбс и битумен. Без претходно отекување, може да се произведе со мелење додека се хранат. SBS Polymer модифициран битуменски пантолон е поделен на два вида: целосно-автоматски и полуавтоматски. Автоматската PMB фабрика се мери со мерење на модулот и точно се совпаѓа со sbs и битумен. Системот за компјутерска контрола може да го следи статусот на производство во реално време.
Обичен

Обичен тип

Органската печка за спроведување на топлина со органски превозникот за топлина произведена од нашата компанија е поделена на обичен тип и типот на топол воздух. Горилникот може да биде лесен нафта, природен гас или нафтен гас. Котелот од типот на топол воздух ја користи преостаната топлина на димни гасови за да го загрее воздухот за согорување, што може да ја намали температурата на издувните гасови, така што загубата на топлина на издувните гасови може да се користи околу 7%, така што ефикасноста на котелот е околу 90 %
 • Wuxi Jianeng е основана во 1999 година. Има 24.000 метри квадратни растенија, 38,28 милиони јуани регистриран капитал, повеќе од 20 техничари и 100 вработени.
 • Wuxi Jianeng е специјализиран за производство на придружна опрема за постројка за мешање асфалт. Долгорочен клиент за соработка вклучува ЛИНТЕК, АМАНН, НФЛГ, XCMG, МАРИНИ, Д & Г, НИККО и Танака.
 • Wuxi Jianeng е ангажиран во дизајнирање и производство на опрема за инженеринг машини повеќе од дваесет години. Со извршување на перформанси на производите, таа има добиено голем број на патенти за изум и патенти за комунални услуги, кои добија едногласно пофалби во индустријата.

Нашиот случај

 • Вертикален резервоар за битумен за XCMG

 • Хоризонтален резервоар за битумен за NFLG

 • Сило за топла меморија за АМАНН

 • Вертикален резервоар за битумен за АМАНН

 • Топло складирање сило за Линтец

 • Хоризонтален резервоар за битумен за AMMANN

 • Вертикален резервоар за битумен за D&G

 • Вертикален резервоар за битумен за D&G 2

Нашиот партнер

 • лого (13)
 • лого (14)
 • лого
 • лого (1)
 • лого (2)
 • лого (3)
 • лого (4)
 • лого (5)
 • лого (6)
 • лого (7)
 • лого (8)
 • лого (9)
 • лого (10)
 • лого (11)
 • лого (12)
ново01

Two projects recommended by the China Hig...

The IRF Global Outstanding Engineering Award (GRA) ceremony was held on November 20, 2020 local time (USA). Two projects recommended by China Highway Society were awarded the GRA Outstanding Engine...