• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Јазик

За нас

За нас

за нас

Wuxi Jianeng машински инженеринг CO, LTD. поставено во 1999 г., главно произведува Топла складирање tank Резервоар за битумен 、 Емулгирана битуменска фабрика 、 Битумен засилувач 、 Котел 、 Странско полнење со сило 、 Кондиционер за прашина 、 Резервоар за дизел 、 резервоар за дизел 、 Филер за лифти и така натаму.

☆ Wuxi jianeng обрнува многу внимание на иновациите и квалитетот, добијте патенти и минатите ISO9001: 2008 Систем за управување со квалитет , DEKRA: конструкција 、 Испитување и сертификат за контејнер.

Почесен сертификат

☆ Wuxi jianeng има добри односи со LINTEC 、 LINHOFF 、 AMMAN 、 HUATONG 、 TANAKA 、 NIKKO 、 SPECO 、 CHICO и др., За време на долгата соработка, Wuxijianeng доби голема репутација во индустријата за мешање асфалт.

Почесен сертификат

за нас

за нас

за нас