• sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05
Gjuhe

Prerësi bitumi

 • Prerësi bitumi

  Prerësi bitumi

  23m³ / 18.5m³ / 10m³
  Decanter bitumi i prodhuar nga kompania jonë është e lehtë për tu operuar dhe instaluar: ...
  MËSO MË SHUMË