• sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05
Gjuhe

Pajisjet e shkrirjes së

Pajisjet e shkrirjes së bitumit - Prodhuesit, Fabrika, Furnizuesit nga Kina

 • China wholesale Container Fitted Bitumen Emulsion Plant - Bitumen Emulsion plant-Semi-automatic – Jianeng

  China wholesale Container Fitted Bitumen Emulsion Plant - Bitumen Emulsion plant-Semi-automatic – Jianeng

  Impianti i emulsionit të bitumit i prodhuar nga kompania jonë ka një kornizë kryesore vaji, një rezervuar uji të nxehtë, dy rezervuarë për përzierjen e lëngut të emulsifikuar, një rezervuar bitumi, një rezervuar bitumi të emulsifikuar (për përdorim kalimtar), një pompë bitumi të rregullueshëm, një pompë emulsioni me shpejtësi të rregullueshme , një mulli, një pompë e shpërndarjes së bitumit të emulsifikuar dhe një sallë kontrolli elektrik. Si dhe tubacionin e ngrohjes me naftë termike të lidhur, tubacionin e transmetimit të bitumit, tubacionin e transmetimit të emulsionit. Bimë emulsioni bitumi është e ndarë ...
 • Manufacturer for Emulsion Plant Bitumen - Bitumen Emulsion plant-Full-automatic – Jianeng

  Manufacturer for Emulsion Plant Bitumen - Bitumen Emulsion plant-Full-automatic – Jianeng

  Impianti i emulsionit të bitumit i prodhuar nga kompania jonë ka një kornizë kryesore vaji, një rezervuar uji të nxehtë, dy rezervuarë për përzierjen e lëngut të emulsifikuar, një rezervuar bitumi, një rezervuar bitumi të emulsifikuar (për përdorim kalimtar), një pompë bitumi të rregullueshëm, një pompë emulsioni me shpejtësi të rregullueshme , një mulli, një pompë e shpërndarjes së bitumit të emulsifikuar dhe një sallë kontrolli elektrik. Si dhe tubacionin e ngrohjes me naftë termike të lidhur, tubacionin e transmetimit të bitumit, tubacionin e transmetimit të emulsionit. Bimë emulsioni bitumi është e ndarë ...
 • High Quality Horizontal Bitumen Tank - Containerized bitumen tank – Jianeng

  High Quality Horizontal Bitumen Tank - Containerized bitumen tank – Jianeng

  Rezervuari i bitumit të llojit kontejner të prodhuar nga kompania jonë është i përshtatshëm për ruajtjen dhe transportimin e bitumit: me një vëllim maksimal prej 55 metër kub, dhe mund të projektohet dhe instalohet me nxitëse. Rezervuari i bitumit të llojit të kontejnerit është shumë i përshtatshëm për lëvizjen dhe transportimin e asfaltit. Rezervuari i bitumit të llojit të kontejnerit mund të bëhet në ngrohjen e përcjelljes së vajit, ngrohjen elektrike ose ngrohjen direkte nga djegësit. Kur përdoren tanke të shumëfishta në të njëjtën kohë, tubacioni para ca ca tank ...
 • Chinese wholesale Bitumen Melting Equipment - Diathermic oil Boiler-Ordinary type – Jianeng

  Chinese wholesale Bitumen Melting Equipment - Diathermic oil Boiler-Ordinary type – Jianeng

  Decanteri i bitumit i prodhuar nga kompania jonë është i lehtë për tu përdorur dhe instaluar: Rezervuari ndahet në dy dhoma, pjesa e sipërme është e pajisur me spirale ngrohjeje, sistemi hidraulik shtyn kovën e bitumit një nga një, dhe bitumi shkrihet duke ngrohur. Vaji termik më i ulët nxehet për të vazhduar shkrirjen e bitumit, dhe më pas pompohet për përdorim. Decanteri i bitumit mund të futet në enë për transport. Kompania jonë gjithashtu prodhon bllok (qese) pajisje shkrirëse, vinç cantilever ...
 • Leading Manufacturer for Electrical Heating Bitumen Storage Tan - SBS Polymer Modified Bitumen pant – Jianeng

  Leading Manufacturer for Electrical Heating Bitumen Storage Tan - SBS Polymer Modified Bitumen pant – Jianeng

  Pana e bitumit modifikuar SBS Polymer e prodhuar nga kompania jonë miraton modelin e montuar me rrëshqitje të lëvizshme, e cila është shumë e përshtatshme për instalim dhe çmontim. Rezervuari i përzierjes është i pajisur me një nxitës shpërndarës me shpejtësi të lartë për të shmangur shkrirjen e pamjaftueshme të sbs dhe bitumit. Pa ënjtje para, ajo mund të prodhohet duke bluarje ndërsa ushqehet. Pana e bitumit të modifikuar SBS Polymer është e ndarë në dy lloje: të plotë-automatike dhe gjysmë-automatike. Fabrika automatike PMB peshohet duke peshuar modulin dhe ...
 • Reasonable price Gold Furnace Cast - Bitumen decanter – Jianeng

  Reasonable price Gold Furnace Cast - Bitumen decanter – Jianeng

  Decanteri i bitumit i prodhuar nga kompania jonë është i lehtë për tu përdorur dhe instaluar: Rezervuari ndahet në dy dhoma, pjesa e sipërme është e pajisur me spirale ngrohjeje, sistemi hidraulik shtyn kovën e bitumit një nga një, dhe bitumi shkrihet duke ngrohur. Vaji termik më i ulët nxehet për të vazhduar shkrirjen e bitumit, dhe më pas pompohet për përdorim. Decanteri i bitumit mund të futet në enë për transport. Kompania jonë gjithashtu prodhon bllok (qese) pajisje shkrirëse, vinç cantilever ...
 • Good Wholesale Vendors Asphalt Hot Strage Silo - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Good Wholesale Vendors Asphalt Hot Strage Silo - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Silo i ruajtjes së nxehtë të prodhuar nga kompania jonë ndahet në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm: Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo miqësore mjedisore për ruajtje të nxehtë në masë të madhe ...
 • Manufacturing Companies for Mini Iron Melting Furnace - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Manufacturing Companies for Mini Iron Melting Furnace - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Silo i ruajtjes së nxehtë të prodhuar nga kompania jonë ndahet në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm: Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo miqësore mjedisore për ruajtje të nxehtë në masë të madhe ...
 • Wholesale Bitumen Container - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Wholesale Bitumen Container - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Silo i ruajtjes së nxehtë të prodhuar nga kompania jonë ndahet në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm: Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo miqësore mjedisore për ruajtje të nxehtë në masë të madhe ...
 • OEM/ODM Supplier Asphalt Melting Machine - Bitumen Emulsion plant-Semi-automatic – Jianeng

  OEM/ODM Supplier Asphalt Melting Machine - Bitumen Emulsion plant-Semi-automatic – Jianeng

  Impianti i emulsionit të bitumit i prodhuar nga kompania jonë ka një kornizë kryesore vaji, një rezervuar uji të nxehtë, dy rezervuarë për përzierjen e lëngut të emulsifikuar, një rezervuar bitumi, një rezervuar bitumi të emulsifikuar (për përdorim kalimtar), një pompë bitumi të rregullueshëm, një pompë emulsioni me shpejtësi të rregullueshme , një mulli, një pompë e shpërndarjes së bitumit të emulsifikuar dhe një sallë kontrolli elektrik. Si dhe tubacionin e ngrohjes me naftë termike të lidhur, tubacionin e transmetimit të bitumit, tubacionin e transmetimit të emulsionit. Bimë emulsioni bitumi është e ndarë ...
 • Best Price for Bitumen Decanting Machine - Hot storage silo-Common type – Jianeng

  Best Price for Bitumen Decanting Machine - Hot storage silo-Common type – Jianeng

  Silo i ruajtjes së nxehtë të prodhuar nga kompania jonë ndahet në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm: Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo miqësore mjedisore për ruajtje të nxehtë në masë të madhe ...
 • Reasonable price Mobile Asphalt Batching Station Lby1000 (80t/H) - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Reasonable price Mobile Asphalt Batching Station Lby1000 (80t/H) - Hot storage silo-Environmental protection type – Jianeng

  Silo i ruajtjes së nxehtë të prodhuar nga kompania jonë ndahet në llojin e mbrojtjes së mjedisit dhe llojin e zakonshëm: Mund të përputhet me bimë për përzierjen e asfaltit 80t / h-480t / h, dhe vëllimi gjithashtu mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit. Vëllimi prej 160 tonë dhe më poshtë mund të hyjë në transportin e kontejnerëve. Kompania jonë ka përmirësuar vazhdimisht procesin e prodhimit të silos së ruajtjes së nxehtë për shumë vite, me performancë të besueshme. Silo miqësore mjedisore për ruajtje të nxehtë në masë të madhe ...